Praliné d’ametlles amb cobertura amb llet i llimones del mediterrani. Banyat amb cobertura de llet.
Praliné d’avellana amb cobertura amb llet banyat amb cobertura negra. Decorat amb encenalls de xocolata amb llet.
Praliné d’ametlla amb cobertura amb llet i neules trossejades. Banyat amb cobertura amb llet. Decorat amb serigrafia.
Praliné d’ametlla amb cobertura amb llet i blat de moro torrat i salat. Banyat amb cobertura negra i decorat amb sal Maldon.
Praliné d’ametlla amb cobertura amb llet i ametlla caramel·litzada sencera. Banyat amb cobertura amb llet per mantenir el cruixent del fruit sec.
Praliné d’ametlla amb cobertura amb llet i neules trossejades. Banyat amb cobertura negra. Decorat amb serigrafia.
Praliné d’ametlla amb cobertura amb llet i crocant d’ametlla. Banyat amb cobertura negra. Decorat amb serigrafia.
Praliné d’ametlla i cobertura amb llet, banyat amb cobertura amb llet.
Praliné elaborat amb torró, banyat amb cobertura negra i decorat.